VoetreflexPlus

VoetreflexPlus staat voor een combinatie van Westerse en Chinese massagetechnieken op de voeten, onderbenen en knieën. Een behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het is heerlijk ontspannend en het helpt fysieke, mentale of emotionele klachten te verminderen. VoetreflexPlus is geschikt voor volwassenen (zwangeren), kinderen en baby’s. Je bent welkom!

Wat is VoetreflexPlus?

Ons hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Op de voeten bevinden zich reflexzones die in verbinding staan ​​met organen en weefsels in ons lichaam. Tijdens een behandeling worden de reflexzones gemasseerd, waardoor het zelfgenezend vermogen van ons lichaam, de doorbloeding en de energiedoorstroming worden gestimuleerd. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en (emotionele) blokkades kunnen worden opgeheven. Daarnaast heeft VoetreflexPlus een sterk ontspannend en opbouwend effect op het lichaam.

VoetreflexPlus is een holistische natuurgeneeswijze waarbij de Westerse- en de Chinese voetreflexmassage gecombineerd worden. Zowel de reflexzones als de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en worden gemasseerd. De combinatie van beide versterken en versnellen het effect van de behandeling! 

Na een VoetreflexPlus behandeling voel je je ontspannen en energiek!

VoetreflexPlus behandeling

Gun jezelf een moment van rust. Uit rust komt kracht!

Een VoetreflexPlus behandeling is gericht op balans in je lichaam te creëren. Tijdens deze behandeling worden de voeten, onderbenen en knieën gemasseerd met een verwarmde olie. Even een moment voor jezelf! Waarbij je kunt opladen en tot rust komen.

Volle agenda, druk op je werk, intensief gezinsleven. Je krijgt steeds meer prikkels van buitenaf te verwerken. Op sommige momenten kan dit ongezonde stress opleveren. Tachtig procent van alle klachten zijn gerelateerd aan stress. Dankzij de ontspannende werking van een voetmassage kunnen veel stress gerelateerde klachten verminderen. Door regelmatig een ontspannende massage te ondergaan zal je merken dat je je vitaler voelt en meer energie, plezier en innerlijke kracht gaat ervaren.

 

Specialisatie
Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de onderwerpen zwangerschapsreflexologie, vrouw en menstruatie en overgangsklachten, voetproblemen en hooggevoeligheid. Elke behandeling wordt afgestemd op de klacht (en) die je op dat moment ervaart.

Mijn praktijk is gevestigd op Heulweg 11, 2291 BW Wateringen.
De behandelingen geef ik op:

    • dinsdag van 09.00 uur-20.30 uur
    • woensdag van 09.00-17.00 uur
    • donderdag van 09.00-20.30 uur
    • vrijdag van 09.00-12.00 uur

Zwangerschapsreflexologie

Tijdens de zwangerschap veranderd er veel in je lichaam. Je lichaam is hard aan het werk om er voor te zorgen dat je baby zich kan ontwikkelen. Zwangerschapsreflexologie is gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele lichamelijke- en geestelijke klachten te verlichten zoals: misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, beginnende zwangerschapsdiabetes en beginnende hoge bloeddruk.

In overleg met de verloskundige kan zwangerschapsreflexologie worden ingezet als je baby in een stuit- of dwarsligging ligt en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent. Indien nodig neem ik contact op met de verloskundige.

Zwangerschapsreflexologie stimuleert de band tussen jou en je kindje en geeft een goede voorbereiding op je bevalling. Na de bevalling helpt een behandeling om weer op krachten te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden. Een behandeling door een reflexzonetherapeut is een goede aanvulling, maar vervangt nooit de verloskundige of gynaecoloog.

Babyreflexologie

Voor baby’s vanaf 0 weken tot peuters van ca. 3 jaar zijn er speciale, technieken uitgewerkt. Baby’s vinden de meest gebruikte technieken, ze hebben een helend effect op het algemeen welzijn van de baby.

Een baby reageert relatief snel op een behandeling doordat er beperkte hoeveelheden afvalstoffen opgeslagen zijn in hun lijfje. Hierdoor kunnen klachten / ongemakken snel verminderen of zelfs verdwijnen. Klik hier voor meer informatie over de te behandelen klachten bij baby’s.

Baby’s kunnen erg gevoelig reageren op het welzijn van ouders. Als de ouder het ouderschap als intensief ervaart is belangrijk om ook de ouder(s)  te behandelen. Een consult bestaat uit een ontspannende VoetreflexPlus massage en samen met de ouder kijk ik naar de zwangerschap en de geboorte van de baby. Deze periode is bepalend voor de start van de baby en kunnen voor onrust en ongemakken bij de baby zorgen. Door je als ouder hiervan bewust te zijn geeft vaak al begrip voor de situatie, iets waar het hele gezin baat bij heeft.

De locatie van de behandeling is in overleg.

Wil je zelf leren hoe je een makkelijke en korte reflexologie massage bij jouw eigen baby kan toepassen?

Kijk bij cursus babyreflexologie voor meer informatie.

Tarieven

VoetreflexPlus-behandeling: 

€ 65,00 totale duur behandeling 75 minuten                      

€ 35,00 totale duur behandeling 45 minuten                               

 

Babyreflexologie behandeling:

€ 35,00 totale duur behandeling 45 minuten, inclusief instructie om de technieken thuis voort te zetten.                                                                                        

Extra informatie:

  • Contant betalen of via een betaalverzoek.
  • Afmeldingen 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.